Pennlampor

Pennlampor

En pennlampa i bröstfickan är a och o för dig som arbetar inom vården. Det är ett verktyg du alltid vill ha nära till hands för att snabbt kunna utföra neurologiska undersökningar.

Här hittar du praktiska pennlampor av hög kvalitet. Med snabb leverans från vårt lager i Stockholm har du snart din egen pennlampa nära till hands när du behöver den. Då behöver du inte längre förlita dig på de redskap som finns på din avdelning. Betalar gör du enkelt och säkert med kort, faktura eller via Klarna.

Våra pennlampor

Vi har pennlampor i flera olika färger, så du kan anpassa ditt val av penna efter personlig smak. Du kan välja mellan både neutrala toner och mer uppseendeväckande färger. En svart penna är kanske mer stilren, men en färgglad kan vara mycket praktisk eftersom den är lättare att hitta ifall du skulle råka förlägga eller tappa den.

Alla pennorna är utrustade med en LED lampa i gult ljus. För att underlätta för dig som gör undersökningen har de även markeringar för pupillstorlek på en skala på 2-9 mm. Markeringen gör det lättare och smidigare för dig att avgöra mer exakt hur stora din patients pupiller är. Pennorna har dessutom en avståndsmätare som visar 0-50 mm.

Med ditt köp får du även ett praktiskt silverfärgat fodral att förvara pennan i när du inte använder den. Då undviker du att den skadas när du till exempel bär den i en väska. Även om du förvarar pennan på ett bord eller liknande kan det vara extra säkert att lägga den i fodralet. Då är den skyddad ifall den skulle råka ramla i golvet.

Smidiga och enkla

Pennlamporna har en längd på 13,5 cm och en diameter på 1,2 cm, vilket gör de mycket lätta att bära runt på. Det kan göra stor skillnad, särskilt ifall du är van vid att använda dig av en vanlig ficklampa. Dessa kan vara både tunga och utan anordning för att fästas på kläderna. Då är det bra mycket smidigare att använda en pennlampa med clips. På så sätt kan du lätt fästa den i bröst- eller byxfickan.

Till pennorna behöver du 2 stycken AAA- batterier. Observera att batterierna ej ingår när du köper en penna. Ett tips är även att alltid ha extra batterier till hands på jobbet så du snabbt kan byta ifall de skulle ta slut.

Varför inte införskaffa dig en egen pennlampa, eller ge bort en till en kollega? Du kommer inte att ångra dig!